kereső

Matematikatanítás

A matematikán kívül talán nincs még egy olyan tudomány, amit ennyire tudnak emberek utálni, de amit ennyire tudnak szeretni is! Bizonyára sejtik, hogy akik értik és tudják alkalmazni, azok nagyon megszeretik, akik viszont sosem értették és ezért alkalmazni sem tudják, azok egyszerűen megutálták. Az Ön kedves gyermeke melyik csoportba tartozik? Vagy még a határon van, és éppen mostanában fog eldőlni, hogy összebarátkoznak-e, vagy végérvényesen elválnak útjaik? Szülőként ne hagyja, hogy az utóbbi eset következzen be! Még most nem késő!
A matematikatanítás az egyik legszebb hivatás! Innen szép nyerni, kérem, engedje gyermekét, hogy megtapasztalja a matematika szépségét és egyszerűségét! Hiszen itt minden fekete vagy fehér, nincsenek külön utak. Ha az Ön kedves gyermeke szereti a tiszta helyzeteket, az egyenes válaszokat, biztosan meglátja a tanítás folyamán, hogy nincs elveszve semmi!

A matematikatanításban az a szép, hogy a legádázabb ellenségekből is tudunk barátokat csinálni. Na nem varázspálcával varázsütésre, hanem kitartó és következetes munkával. Az igazi pedagógus mindig arra törekszik, hogy közel hozza tanítványaihoz a tudományt. A matematikatanítás esetén azonban olyan sok az előítélet, az eleve eldöntés (én "hülye" vagyok a matekhoz) hogy ez a munka igen fáradságos, és csak az igazán elszántaknak sikerül mindig túljutni a falakon. Megtalálni az okot, ami a falat építette, az az igazi művészet, és csak a sok türelem és kitartás hoz eredményt. A magánórákon történő matematikatanítás sok lehetőséget kínál a falak lebontására, a törmelékek elhordására, és a tiszta, rendezett tér kialakítására. Egy elhivatott falbontó munkás várja az Ön gyermekét is, hogy közösen eljussunk a tiszta tér megteremtéséig.